237
افسانه صفری - مقالات کنفرانس
انگلیسی
چهارشنبه ٢٦ مهر ١٣٩٦
ورود به سایت شخصی

 

نام و نام خانوادگی: افسانه صفری

مرتبه علمی: مربی پایه 4 - دانشجوی بورسیه دکتری

پست الکترونیکی

safariafsaneh89@gmail.com   

مقالات کنفرانس
سوابق پژوهشي ( مقالات علمی داخلی و بین المللی )
 1- ارائه مقاله با عنوان " پايش باقي مانده آنتي بيوتيك ها در شيرهاي خام استان آذربايجان شرقي" در نهمين كنگره سراسري تغذيه ايران – شهريور 1385 – دانشگاه علوم پزشكي تبريز
 2- ارائه مقاله با عنوان " پايش باقي مانده آنتي بيوتيك ها در شيرهاي پاستوريزه استان آذربايجان شرقي به روش دلوتست sp " در يازدهمين كنگره سراسري تغذيه ايران – آبان1389 – دانشگاه علوم پزشكي شيراز
 3- ارائه مقاله با عنوان
 “Determination of optimum conditions for gelatin extraction from cattle bone by acid process and study of its functional properties”
در دومين كنگره بين المللي تحقيقات غذايي – نوامبر 2010 – دانشگاه UPM مالزي
 4- ارائه مقاله با عنوان
 “Measuring preservatives ( sorbic acid and potassium sorbate ) in pasteurized Doogh of East Azerbaijan using spectrophotometer”
در دومين كنگره بين المللي بهداشت مواد غذايي – آوريل 2011 – دانشگاه علوم پزشكي تهران
 5- ارائه مقاله با عنوان " اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی سیر بر ویژگی های شیمیایی روغن سویا " در نخستین همایش ملی فن آوری های نوین، کنترل کیفیت و بسته بندی مواد غذایی – اسفند ماه 90 – دانشگاه آزاد اسلامی قوچان
 6- ارائه مقاله با عنوان " تاثیر مخلوط آنتی اکسیدان های طبیعی بر پایداری اکسیداتیو روغن فندق تصفیه شده و روغن گیاهی مخلوط شده" در نخستین همایش ملی فن آوری های نوین، کنترل کیفیت و بسته بندی مواد غذایی – اسفند ماه 90 – دانشگاه آزاد اسلامی قوچان
 7- ارائه مقاله با عنوان "بررسی نگهدارنده های ضد قارچی در دوغ های پاستوریزه استان آذربایجان غربی" در دومین سمینار ملی امنیت غذایی - مهرماه 1391 - دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
 8- ارائه مقاله با عنوان "کاربرد فن آوری پالس الکتریکی (PEF ) به عنوان جایگزین فرآیند حرارتی در شیر" در دومین سمینار ملی امنیت غذایی - مهرماه 1391 - دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
 9- ارائه مقاله با عنوان "تأثیر مونو فسفات کلسیم بر برخی خواص کمی پنیر موزارلا" در دومین سمینار ملی امنیت غذایی - مهرماه 1391 - دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
 10- ارائه مقاله با عنوان " تأثیر امولسیفایر مونو – دی گلیسرید بر میزان پروتئين،چربی و الاستیسیته پنیر موزارلا نیمه چرب " در دومین سمینار ملی امنیت غذایی - مهرماه 1391 - دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
 11- ارائه مقاله با عنوان " چربی زدایی استخوان با استفاده ازآب در فرآیند تولید ژلاتین " در دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا - آذرماه 1392 - انستیتو تغذیه ایران
 12- ارائه مقاله با عنوان " تاثیر فرآیند تشعشع بر ایمنی مواد غذایی " در دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا - آذرماه 1392 - انستیتو تغذیه ایران
 13- ارائه مقاله با عنوان " نقش و عملکرد آنزیم ها در محصولات صنایع پخت " در دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا - آذرماه 1392 - انستیتو تغذیه ایران
 14- ارائه مقاله با عنوان " بررسی روش های انکپسولاسیون پروبیوتیک ها در ماست " در دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا - آذرماه 1392 - انستیتو تغذیه ایران
 15- ارائه مقاله با عنوان:
 A Review of Possible Methods to Prevent Acrylamide Formation or Reduce it in Foods
در دومین کنگره بین المللی فن آوری غذا - نوامبر 2014 - انستیتو فن آوری غذا و دانشگاه آنکارا - کشور ترکیه
 16- ارائه مقاله با عنوان:
 The Influence of Extractions on Ash Content of Gelatin Obtained from Cattle bone by Acid Process در دومین کنگره بین المللی فن آوری غذا - نوامبر 2014 - انستیتو فن آوری غذا و دانشگاه آنکارا - کشور ترکیه
 کلیه حقوق مادی و معنوی برای دانشگاه آزاد واحد شبستر محفوظ است.